Uvjeti korištenja PDF Ispis E-mail
Pravila i uvjeti korištenja stranice bus prijevoz
Članak 1.

Uvod

Stranica bus prijevoz (u daljnjem tekstu: bus prijevoz ) u vlasništvu je tvrtke Jure d.o.o. (u daljnjem tekstu: Jure d.o.o.). Za vrijeme korištenja bus prijevoz, primjenjuju se ovdje navedena Pravila i uvjeti korištenja, kao i svi važeći i primjenjivi zakoni. Bus prijevoz zadržava pravo promjene ovih Pravila i uvjeta korištenja u bilo kojem trenutku i bez prethodne najave. Promjene stupaju na snagu trenutkom objave.

Članak 2.

Uporaba i zaštita podataka

Pri korištenju bus prijevoza , dužni ste osigurati potpunost, istinitost i točnost podataka koje dajete. Bus prijevoza čini sve kako bi zaštitio privatnost osobnih podataka oglašivača u smislu Zakona o zaštiti osobnih podataka, te će oni biti korišteni samo u svrhu spajanja oglašivača i korisnika. Korištenjem bus prijevoza suglasni ste da podaci/informacije koje ste predali budu dostupni na uvid svima koji su za iste zainteresirani, sukladno ovim Pravilima i uvjetima korištenja. Oglašivač pristaje da njegovu e-mail adresu bus prijevoza upotrijebi u svrhu slanja obavijesti o statusu predanog oglasa, u svrhu dostave računa za eventualno korištenje naprednih usluga, kao i u svrhu slanja ostalih vrsta obavijesti vezanih uz oglas koji je oglašivač predao ili uz samo oglašavanje.

Članak 3.

Zaštita autorskih prava

Podaci na bus prijevozu su zaštićeni Zakonom o autorskom pravu. Autorska prava koja se odnose na bus prijevoz uključuju tekstove, njihovo oblikovanje, slikovne sadržaje i druge grafičke prikaze koji pripadaju bus prijevozu te dozvolu pružatelja usluge i/ili oglašivača. Podaci se mogu koristiti samo na način predviđen ovim Pravilima i uvjetima korištenja. Korištenjem podataka u druge svrhe, kao i kopiranjem, prijepisom, distribuiranjem podataka, bez odobrenja, postupate protivno Zakonu o autorskom pravu te podliježete sankcijama. Bus prijevoz se izuzima od odgovornosti i/ili sudjelovanja u eventualnim sporovima u vezi s povredom i zaštitom autorskih prava oglašivača na bus prijevoz.

Članak 4.

Isključenje iz uporabe, naknada štete

Bus prijevoz zadržava pravo da iz daljnje uporabe stranica isključi onog korisnika koji na bilo koji način krši Pravila i uvjete korištenja, na bilo koji način ometa rad stranica ili na bilo koji način vrijeđa prava oglašivača i korisnika. Bus prijevoz zadržava pravo da iz daljnje uporabe stranica isključi onog korisnika koji zlouporabljuje objavljene podatke ili na bilo koji način neovlašteno koristi bus prijevoz osobito u smislu:

 • kopiranja sadržaja objavljenog na bus prijevozu i objave u/na nekom drugom mediju oglašavanja,
 • davanja svojih registracijskih podataka trećim osobama na korištenje,
 • lobiranja oglašivača bus prijevoza na oglašavanje na sličnim stranicama, ili u drugim medijima oglašavanja, na način da ih kontaktira na bilo koji način i nudi im svoje usluge bus prijevoza, uz isključenje takvog korisnika, može zahtijevati naknadu za nastalu štetu ili izgubljenu dobit.

Članak 5.

bus prijevoz ne jamči:

 • točnost, potpunost i istinitost oglasa ili teksta u njima, kao ni kvalitetu, sigurnost i legalnost ponuđenih prijevoza ili roba
 • nadležnost druge strane u zaključivanju sporazuma, ispravnost, potpunost i točnost osobnih podataka oglašivača, koje je isti koristio na ispravan način u poslovanju
 • da na stranicama neće biti pogrešaka i/ili da će funkcionirati bez prekida u svakom trenutku
 • da će treća strana legalno koristiti stranice bus prijevoza cijelo vrijeme.

Članak 6.

Odgovornost

Bus prijevoz se, do maksimalne zakonom dopuštene odgovornosti, izuzima od bilo kakve štete, gubitka ili ozljede koji mogu nastati izravno ili posredno zbog

 • korištenja stranice bus prijevoza
 • korištenja stranica na koje vode linkovi sa stranice bus prijevoza
 • informacija na stranici bus prijevoza
 • postupaka koji su poduzeti ili nisu poduzeti u vezi s informacijama na stranici bus prijevoza
 • uporabe, nemogućnosti uporabe ili zlouporabe bilo koje od gore navedenih stranica.

Bus prijevoz ne može snositi nikakvu odgovornost zbog bilo kojeg sadržaja prikazanog na stranicama trećih osoba na koje može dopustiti povremen pristup. Bilo koji takav pristup ne može se tumačiti u smislu predstavljanja veze s bus prijevoz, niti podupiranja takvih stranica od strane bus prijevoza . Bus prijevoz može sadržavati linkove prema drugim stranicama, ali ne odgovara za usluge ili prijevoze do kojih se došlo pomoću bus prijevoza na taj način. Bus prijevoz povremeno može biti nedostupan radi različitih tehničkih poteškoća.
Bus prijevoz nije odgovoran za bilo koji pravni postupak ili pritužbu protiv oglašivača baziranu na povredi bilo kojeg autorskog prava ili prava intelektualnog vlasništva.

Članak 7

Oglas

Kod predavanja oglasa na bus prijevoz , oglašivač dodjeljuje bus prijevozu pravo da odašilje informacije koje se odnose na oglas. Strogo je zabranjeno predavanje oglasa na bus prijevoz na bilo koji drugi način osim onog koji je istaknut od strane bus prijevoza. Bus prijevoz ulaže sve napore kako bi svojim korisnicima ponudio kvalitetnu uslugu radi čega zadržava pravo da uređuje, izmjenjuje ili obriše sve oglase koji ne udovoljavaju tom kriteriju, a posebno u sljedećim slučajevima.

 • kada je oglas predan u krivu rubriku
 • ako se radi o duplom oglasu (identičan oglas objavljen više puta, oglašavanje istog prijevoza samo pod izmijenjenim uvjetima...)
 • kad su prijevoz, opis i/ili cijena u oglasu neispravni i/ili nepotpuni
 • kada korisnik i/ili oglašivač krše autorska prava i/ili druga prava intelektualnog vlasništva
 • kada prijevoz može uzrokovati štetu i/ili na bilo koji način prekršiti prava intelektualnog vlasništva nekog drugog
 • kada jedan oglas sadrži više prijevoza ili usluga
 • kada je oglas u bilo kojem smislu uvredljiv prema bus prijevoz
 • kada je cilj oglasa promovirati poduzeće, direktno ili indirektno
 • kada oglas na bilo koji način narušava kvalitetu sadržaja

Oglašivač je suglasan:

 • izbrisati sve podatke o oglasu u roku od 48 sati ukoliko je oglas nevažeći
 • ne koristiti bus prijevoz u smislu da ga koristi za kršenje autorskih prava, "copyright"-a, zaštitnog znaka ili logo-a niti odašiljati skrivene ili kodirane poruke
 • da sve informacije, uključujući fotografije, nakon transfera podataka na bus prijevoz postaju vlasništvo istog
 • da osobe koje održavaju bus prijevoz kao i vlasnici nisu odgovorni za štete koje mogu nastupiti radi pogrešaka koje su moguće prilikom automatske obrade podataka ili prikaza podataka.

Bus prijevoz ne sudjeluje u niti jednom dijelu dogovora između dvije strane,  osim u smislu pružanja usluge korištenja bus prijevoza kao mjesta za traženje i postavljanje oglasa za turističke usluge ili usluge prijevoza putnika. Dogovor se odvija isključivo između naručitelja i prijevoznika. Bus prijevoz ne sudjeluje u niti jednoj transakciji između korisnika. U pojedinim slučajevima bus prijevoz može ponuditi uslugu postavljanja oglasa u ime korisnika, ali ne sudjeluje u daljnjem tijeku ugovaranja.

Korisnici bus prijevoza su suglasni da se svi kontakti odvijaju isključivo na njihov rizik te prihvaćaju kako bus prijevoz nema odgovornost ili obveza za bilo kakve štetne posljedice koje nastanu djelovanjem korisnika.

Bus prijevoz ne prihvaća odgovornost niti jamči za bilo koji oglas prikazan ili prodan na ovim stranicama uključujući: vlasništvo na bilo kojim oglasom, točnost ili istinitost opisa, spremnost korisnika da provede transakciju.

Članak 88.

Sudska nadležnost

Za sve zahtjeve i sporove koji bi mogli proizaći iz korištenja predmetnih materijala, stvarno je nadležan sud u Rijeci.
Jure d.o.o. zadržava pravo izmjene sadržaja na web stranici www.bus-prijevoz.com bez prethodne najave u bilo kojem trenutku, na bilo koji način i iz bilo kojeg razloga i nije odgovoran ni za kakve moguće posljedice proizašle iz takvih promjena.
Korištenjem bus prijevoza korisnik potvrđuje da je upoznat s Pravilima i uvjetima korištenja  bus prijevoza da ih u cijelosti prihvaća.

Ovi uvjeti i sadržaj ove stranice podliježu autorskom pravu.

U Rijeci,travanj 2008.
Jure d.o.o.
Sva prava pridržana.

 
Component ArtBanners not installed.
Bus prijevoz (C) 2009 Jure d.o.o.